Kriisiviestintäsuunnitelman laatiminen käytännössä. VERKKOKOULUTUS

Kielet ja viestintä

24.03.2021 09:00 - 15:00

24.3.2021 klo 9 – 15
Koulutus järjestetään Zoom-ohjelmalla.

Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen koulutusta. Koulutus järjestetään Zoom-ohjelmalla. Koulutusta ei tallenneta.

Verkkokoulutus (zoom-ohjelmalla)

Organisaation kriisisuunnitelman tarkoitus on varautua äkillisiin, negatiivisiin tapahtumiin, joissa korostuu viestinnän tärkeys.  Viestintävalmiutta tarvitaan, koska viestintä tekee kriisijohtamisen näkyväksi. Parhaimmillaan kriisiviestintäsuunnitelma voi olla aito työväline toimintavalmiuden päivittämiseksi ja parantamiseksi.

Koulutuksessa osallistuja saa kriisiviestintäsuunnitelman rungon, jota voi muokata ja päivittää vastaaman oman organisaation tarpeita.

Erilaisten organisaatioiden edustajat, jotka haluavat tehdä, päivittää tai työstää omaa kriisiviestintäsuunnitelmaansa.

Koulutuksen konkreettisena tavoitteena on tuottaa omalle organisaatiolle soveltuva kriisisuunnitelma tukemaan kriisiviestintävalmiutta silloin kun vastataan erilaisten kriisien vaatimuksiin.

Koulutuksessa käsitellään kriisiviestinnän työnjakoa, yhteistyötä ja johtamisviestintää sekä organisaation puitteissa että alueellisella tasolla. Lisäksi nostetaan esille organisaation eri roolit erilaisissa kriiseissä.

Koulutuksesta vastaa VTT, KTM Maarit Pedak, organisaatioviestinnän asiantuntija ja kouluttaja. Hänen väitöstutkimuksensa 2018 käsitteli kriisiviestintää ja varautumista kriisijohdon näkökulmasta.

Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Etelä-Karjalan kesäyliopiston kanssa.

160 €

10.03.2021 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut ilmoittautumisen 10.3.2020 jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.