Tulevaisuuden menestyjä ei pärjää ilman palvelumuotoilua!

Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op (LY) käynnistyvät - Voit suorittaa opinnoista yksittäisiä opintojaksoja.

Asiakkaan palvelukokemus muodostuu pienistä osista ja kaikissa niissä kanavissa, missä asiakas palveluun tutustuu. Tämän palvelukokemuksen ymmärtämisen avuksi on valjastettu palvelumuotoilu. Kenelle palvelumuotoilu sitten sopii? Opinnot on tarkoitettu kaikille palvelujen ja/tai tuotteiden tarjoajille, jotka haluavat parantaa asiakkaidensa kokemusta. Se sopii myös heille, jotka haluavat ymmärtää ja kehittää organisaatiotaan sisäisesti, kuten parantaa henkilöstön motivaatiota, työssä viihtymistä ja jaksamista

Palvelumuotoilun perusopinnot 25 op (LY) ovat parhaillaan alkamassa Mikkelin kesäyliopistossa!  Tiesithän, että voit suorittaa opinnoista myös yksittäisiä opintojaksoja? 

Aloita palvelumuotoiluun tutustuminen MOOC1001 Johdatus palvelumuotoiluun 2 op opintojaksolla! Tämä palvelumuotoilun periaatteisiin orientoiva kurssi on edellytys muille opintojaksoille. Ehdit vielä ilmoittautua mukaan myös Brändi ja visuaalisuus 4 op-jaksolle!

Tutustu opintojaksoihin, aikatauluihin ja sisältöihin tarkemmin tästä linkistä. Kullakin opintojaksolla on oma viimeinen ilmoittautumispäivä, joka kannattaa huomioida. Ilmoittaudu sinua kiinnostaville jaksoille mukaan!