Työyhteisötaidot työhyvinvoinnin perustana 2 op (UEF)

Opetus, kasvatus ja psykologia, yksittäiset opintojaksot

01.08.2022 00:00 - 31.07.2023 00:00

Työyhteisötaidot työhyvinvoinnin perustana 2 op (UEF) opintojakson tarkemmat tiedot löydät täältä!

Opintojakso kuuluu Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintoihin 25 op (UEF).

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa määritellä työyhteisötaitojen sisällön, tunnistaa työyhteisötaitojen vaikutuksen eri näkökulmista, yhdistää työyhteisötaitojen ja työhyvinvoinnin teemat sekä tulkita omia työyhteisötaitojaan.

Opintojaksolla perehdytään työyhteisötaitoihin käsitteenä ja käytännön toimintana. Opiskelija saa kuvan työyhteisötaidoista ja niiden merkityksestä työyhteisön ja työhyvinvoinnin kannalta. Lisäksi opiskelija pohtii omia työyhteisötaitojaan ja niiden kehittämistä.

Opintojakson hinta on 60 €. Hinta sisältää Mikkelin kesäyliopiston maksun ja Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksokohtaisen maksun yhteensä 18 €.

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme Mikkelin kesäyliopiston maksuosuuden riippumatta siitä, onko rekisteröitymistä tehty opintojaksolle Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007). Ilmoittautumisen peruminen tehdään aina kirjallisesti sähköpostitse (koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi).