Ben Furman: Terapeuttinen työ masentuneen ja/tai ahdistuneen asiakkaan kanssa. VERKKOKOULUTUS

Sosiaali ja terveys , Ilmoittaudu nyt

17.08.2021 13:00 - 16:00

Verkossa (zoom)

Koulutusiltapäivä on osa Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelmaa.

Iltapäivä sopii erityisesti niille, jotka työskentelevät sosiaali-, ja terveysaloilla tai ovat muuten kiinnostuneita ihmisten auttamisesta keskustelun keinoin.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia tarjoaa yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla voidaan tehostaa ja lyhentää masennuksen ja muiden mielenterveysongelmien hoitoa. Tässä käytännönläheisessä iltapäiväseminaarissa harjoitellaan toiveikkuutta herättävien ja asiakkaiden omaa toimijuutta lisäävien ratkaisukeskeisten kysymysten käyttöä. Lisäksi pohditaan suomalaiseen mielenterveystyöhön soveltuvia potilaiden sosiaalisten verkostojen aktiivisen hyödyntämisen keinoja.

Ben Furman, psykiatri, kouluttajapsykoterapeutti, Lyhytterapiainstituutti

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa.

60 €

02.08.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 2.8.2021 saakka. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun.