Talouden suunnittelu ja seuranta. VERKKOKOULUTUS

04.11.2021 09:00 - 16:00

torstai 4.11.2021 kello 9.00–16.00 

Verkkokoulutus (teams)

Oivalla taloudesta – kirkasta talouden suunnittelua ja paranna yrityksesi menestymistä!

Koulutus toteutetaan yhteistyössä TT Valmennuksen kanssa, joka on erikoistunut yritystalouden valmentamiseen, innostavasti.

Koulutus soveltuu toimialasta riippumatta esimies-, päällikkö- ja johtamisrooleissa työskenteleville, joiden vastuualueeseen kuuluu talouden johtaminen ja sen myötä myös päätöksenteko.

Hyvä talouden johtaminen takaa liiketoiminnan suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin. Talouden suunnittelu ja seuranta ovat tärkeä osa talouden johtamisosaamista. Talouden suunnittelun ja muun toiminnan suunnittelun sekä ohjauksen tulisi yhdistyä laadukkaaksi, hallituksi prosessiksi. Talouden johtamisosaamisen avulla teet valintoja ja päätöksiä organisaatioisi menestyksen takaamiseksi.

Tämä koulutus on neljäs osa sisäisen laskennan koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoitus on tukea ja vahvistaa esimiestyötä talouden johtamisosaamisen näkökulmasta.

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  • arvioida mitä talouden suunnittelu on parhaimmillaan
  • liittää talouden suunnittelun yrityksen muuhun suunnitteluun ja toiminnan ohjaamiseen
  • määritellä talouden suunnittelun merkityksen liiketoiminnassa menestymisen näkökulmasta
  • käyttää hyödyksi koulutuksessa saamiasi käytännön vinkkejä talouden suunnittelussa

  • Talouden suunnittelun tausta
  • Talouden suunnittelu prosessina
  • Toimintasuunnitelma budjetin tukena
  • Tavoitteet ja seuranta
  • Miten parannat laatua koko talouden suunnittelu ja seurantaprosessissa?

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja       

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia koulutuksiin osallistujille ja hän haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi.

Timo Toivanen on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 koulutustilaisuudessa räätälöidyissä yritysvalmennuksissa sekä lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja osallistujat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan koulutukseen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

285 € sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

21.10.2021 mennessä

Voit perua ilmoittautumisen maksutta 21.10.2021 mennessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun.