Opetus- ja kasvatuspalvelut kunnassa

Juridiikka

16.09.2021 18:00 - 19:30

Verkossa

Kunnan järjestämisvastuulla olevista palveluista opetus- ja kasvatuspalvelut on yksi suurimmista kokonaisuuksista. Palveluita voidaan tuottaa itse, yhteistyössä muiden kanssa tai ostopalveluina. Koulutuksessa tutustutaan keskeisiin säädöksiin, palveluiden laadun arviointiin ja talousvaikutuksiin. Opetus- ja kasvatuspalvelut ovat myös keskeinen osa palveluverkkosuunnittelua ja kiinteässä yhteydessä kaavoitukseen, liikenne- ja investointisuunnitelmiin ja asumisen kehittämiseen.

Huom: Koulutus on maksuton HALLI – Kunnallisen luottamushenkilön tietopankin käyttäjille. Katso lisätiedot:

Koulutus on tarkoitettu sekä uusille että kokeneemmille luottamushenkilöille. Uusille koulutus perehdyttää kunnan toimintaan ja kokeneemmat luottamushenkilöt syventävät osaamistaan ja varmistuvat ajantasaisimmista muutoksista.

Varhaiskasvatuspalveluita ohjaavat säädökset

  • Perusopetuspalveluita ohjaavat säädökset
  •  Millä mittareilla opetus- ja kasvatuspalveluita seurataan?
  •  Mistä opetus- ja kasvatuspalveluiden talous muodostuu ja mihin voimme vaikuttaa?

HTM Taina Ketola on kuntiin ja julkiseen hallintoon erikoistunut hallintotieteiden maisteri. Työurallaan hän on toiminut mm. hallintojohtajan tehtävissä, Helsingin yliopistolla koulutus- ja kehittämistehtävissä, Kuntaliitossa sekä Aalto yliopistossa.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Webinaarin tuottaa Hallintoakatemia ja SnellmanEDU. Mikkelin kesäyliopisto on mukana yhteistyössä.

      

80 €

07.09.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 7.9.2021 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko koulutusmaksun.