Kunnan kaavoitus ja muu maankäyttö

Juridiikka

15.09.2021 16:00 - 17:30

Verkossa

Koulutuksessa perehdytään siihen, millainen rooli kunnalla on maankäytön ja liikenteen suunnittelussa. Millaisia muutoksia uudistuva Maankäyttö- ja rakennuslaki tuo tullessaan? Mikä on eri kaava-alueiden merkitys ja miten kaavoitustyö etenee? Maankäytön suunnittelu on keskeinen tekijä, kun kunnan palveluverkkoa suunnitellaan ja tarkastellaan sekä kunnan strategisia linjauksia toteutettaessa. Missä vaiheissa luottamushenkilö voi ja saa vaikuttaa maankäyttöön ja miten huolehtia siitä, että päätökset palvelevat kunnan strategista kokonaisuutta.

Huom: Koulutus on maksuton HALLI – Kunnallisen luottamushenkilön tietopankin käyttäjille. Katso lisätiedot.

Koulutus on tarkoitettu sekä uusille että kokeneemmille luottamushenkilöille. Uusille koulutus perehdyttää kunnan toimintaan ja kokeneemmat luottamushenkilöt syventävät osaamistaan ja varmistuvat ajantasaisimmista muutoksista.

  • Kaavoituksen tasot ja kaava-alueet
  • Kaavan vaiheet ja osallistaminen
  • Muu maankäytön suunnittelu
  • Palveluverkkosuunnittelu
  • Maankäyttö- ja rakennuslain uudistukset

Kouluttajana toimii oikeustieteen lisensiaatti, rakennusinsinööri (AMK) Mikko Knuutinen.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Webinaarin tuottaa Hallintoakatemia ja SnellmanEDU. Mikkelin kesäyliopisto on mukana yhteistyössä.

      

80 €

07.09.2021 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 7.9.2021 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko koulutusmaksun.