Controller-osaamisella lisäarvoa asiakkaalle – talousinformaation tulkinta ja analysointi -verkkokoulutus

Markkinointi, talous ja yrittäjyys

15.11.2022 09:00 - 16:00

tiistai 15.11.2022 kello 9.00–16.00 

Verkkokoulutus (zoom)

Yritysjohdon ja päätöksentekijän paras työkaveri on osaava talouden asiantuntija, joka kykenee tuottamaan, analysoimaan ja tulkitsemaan talousinformaatiota päätöksen teon taustalle ja tueksi. Tässä koulutuksessa syvennät näkökulmia ja controller-osaamistasi.

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille ja erityisesti kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoille, jotka hoitavat asiakasyritysten ja oman yrityksensä taloushallintoa osin tai kokonaan.

  • Kannattavuuslaskennan menetelmät ja käytännöt
  • Talousinformaation tulkinta ja analysointi
  • Talouden tunnusluvut ja niiden hyödyntäminen päätöksenteossa
  • Kassavirtanäkökulmat

Kirjanpitäjien työ tulee muuttumaan ja painottumaan asiakasyrityksen tai oman organisaation talouden tukemiseen, ohjaamiseen ja neuvomiseen painottuvaksi.

Nykyaikainen taloushallinto vastaa yrityksen taloustiedon tuottamisen, analysoinnin ja tulkinnan tarpeisiin, jotta yrityksen johdolla on riittävä ja ajantasainen talousinformaation käytettävissä liiketoimintalähtöiseen toiminnan johtamiseen.  

Controllerin työn keskeinen sisältö on tuottaa taloudellista tietoa, osallistua budjetointiin, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja toimia johdon taloudellisena avustajana ja neuvonantajana.

Koulutuksen tavoitteena on, että syventää osaamistasi controllerin työn aihepiiriissä perusosaamista hieman syvemmälle. Syvennät osaamistasi mm. kannattavuuslaskennassa sekä talousinformaation tulkinnassa ja analysoinnissa. Koulutuksessa hyödynnetään monipuolisia käytännön esimerkkejä erilaisista yrityksistä ja eri toimialoilta. Saat koulutuksesta käytännöllisiä menetelmiä asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, ohjaamiseen ja seurantaan.

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja      

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoille. Timo haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. Kouluttajana hänen teesinsä ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 tapahtuman verran niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

265 € sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, ja osallistumistodistuksen.

01.11.2022 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 1.11.2022 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koko koulutusmaksun.