Itsensä johtaminen ja ajankäytön suunnittelu asiantuntijatyössä

Ympäristö, yhteiskunta ja psykologia , Sosiaali ja terveys , Opetus ja kasvatus , Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Kulttuuri ja hyvinvointi , Juridiikka , Ilmoittaudu nyt , Kielet ja viestintä

12.02.2020 12:00 - 15:30

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Taltuta kiire asiantuntijatyössä!

Tästä koulutuksesta saat vinkit, miten voit hallita työkuormaasi, tehostaa ajankäyttöäsi ja taltuttaa kiireen tunnun asiantuntijatyössä. 

Yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla eri alojen asiantuntijatehtävissä työskentelevät ja omasta työhyvinvoinnista kiinnostuneet.

Työterveyslaitoksen tutkimuksen (2016) mukaan asiantuntijatyö näyttäytyy ennakoimattomana ja vaikeasti aikataulutettavana. Asiantuntijoilla on useita päällekkäisiä työtehtäviä ja tiukkoja aikatauluja. Työt jakautuvat epätasaisesti ja ruuhkautuvat helposti. Asiantuntijat ovat usein jatkuvasti tavoitettavissa. Ei siis ihme, että moni asiantuntija väsyy kiireen, useiden yhtäaikaisten tehtävien ja aikapaineiden keskellä.

Tässä koulutuksessa keskitytään itsensä johtamiseen ja omasta työhyvinvoinnista huolehtimiseen, omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen asiantuntijatyössä sekä keinoihin hallita omaa ajankäyttöä.

  • Itsensä johtaminen
  • Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistaminen
  • Ajankäytön suunnittelu ja kiireen hallinta asiantuntijatyössä
  • Kiireen merkitys päätöksenteossa

 Työyhteisösovittelun erityisosaaja, työnohjaaja STOry, KM, AmO Tuula Kämäräinen, Human Datum

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

110 € sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, iltapäiväkahvin ja osallistumistodistuksen.

11.02.2020 mennessä

Ilmoittautuminen voidaan perua 30.1.2020 mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan perimme koko kurssimaksun.