Toiminnallista matematiikka – peleillä matikan osaaminen haltuun!

Opetus ja kasvatus

28.03.2019 09:00 - 15:00

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Opitaan ja onnistutaan matematiikassa pelaten! Tutustutaan erilaisiin matikkapeleihin, joilla tunteihin tulee toiminnallisuutta ja onnistumisen iloa!

Koulutus sopii kaikille esiopetuksen ja alakoulun matematiikkaa opettaville opettajille sekä yläkoulun erityisopettajille.

Matematiikan opetuksessa toiminnallisuus ja erilaiset matikkapelit ovat monelle oppilaalle uusi tapa oppia ja onnistua matematiikan tunneilla ja kotitehtävissä.

Tämä koulutuspäivä antaa uusimmat ja tuoreimmat ideat peleihin ja pelaamiseen osana matematiikan opetusta. Koulutuksessa tutustutaan sekä yksin että porukassa pelattaviin peleihin.

Koulutuspäivän aikana käydään läpi mm. seuraavien pelien käyttämistä osana opetusta:

  • havainnointi ja hahmottaminen
  • looginen päättely
  • strategiapelit  
  • matematiikan keskeisiin sisältöihin soveltuvat pelit.

Erityisluokan opettaja, matematiikkaterapeutti, matematiikkakouluttaja Leena Kokko.

Leena Kokko on suosittu kouluttaja, jolla on vahva osaaminen matematiikan eri osa-alueilta, erityisesti toiminnallisesta matematiikasta ja matematiikan pelillistämisestä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu. HUOM! Koulutukseen otetaan max. 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä!

155 € (sis. kahvin ja materiaalit)

27.03.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 18.3.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.