Kulttuurikierros Helsingin taidemuseoon ja Helsingin keskustakirjasto Oodiin

Valitettavasti koulutus on jo täynnä

Kulttuuri ja hyvinvointi

17.09.2019 08:30 - 19:00

Mikkelin kesäyliopiston ensimmäinen kulttuurikierros suuntautuu Helsinkiin 17.9.2019.

Kulttuurikierrokseen sisältyy kaksi opastettua vierailukohdetta.

1. Ellen Thesleff – Minä maalaan kuin jumala –näyttely Helsingin taidemuseossa
Näyttelyesittely HAM: ”Näyttely tuo esiin Thesleffin uraauurtavan ja kehittyvän taiteen lisäksi myös hänen elämänsä tapahtumia mm. tekstien, valokuvien ja arkistomateriaalin avulla.”

2. Keskustakirjasto Oodi
Oodin verkkosivut: ”Oodi on Helsingin uusi keskustakirjasto ja kaupunkilaisten elävä kohtaamispaikka Kansalaistorilla, aivan Helsingin sydämessä. Oodi tarjoaa kaikille avoimen, ei-kaupallisen julkisen kaupunkitilan. Oodi on huomiota herättävä rakennus lasi- ja teräsrakenteineen sekä puujulkisivuineen, ja sen muotokielessä yhdistyvät niin perinteet kuin modernismikin. Oodi on näyttävä suomalaisen rakentamisen käyntikortti.”

Matka taitetaan molempiin suuntiin linja-autolla yhden pysähdyksen taktiikalla.

klo 8.30– Lähtö linja-autolla Mikkelin kesäyliopiston edestä (Lönnrotinkatu 5)
Matkalla pysähdytään nauttimaan kahvit (omakustanteinen)

klo 12–14 Opastettu vierailu Helsingin taidemuseossa Ellen Thesleff – Minä maalaan kuin jumala -näyttelyssä

klo 14–15 Omakustanteinen lounas Helsingin keskustassa

klo 15–16 Opastettu kierros Keskustakirjasto Oodissa

klo 16– Paluumatka linja-autolla Oodista Mikkelin kesäyliopistolle
Matkalla pysähdytään kahvittelemaan (omakustanteinen)

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää matkaan liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Kulttuurikierros järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on. Kulttuurikierros Helsinkiin toteutetaan, mikäli kulttuurikierrokselle ilmoittautuu 18 osallistujaa. 

TÄYNNÄ! Mikäli haluat ilmoittautua varasijalle, ota yhteyttä Mikkelin kesäyliopiston toimistoon p. 044 710 4242.

Hinta: 65 euroa (sisältää matkat, opastukset ja pääsylipun näyttelyyn) Hinta: 55 euroa, mikäli kulttuurikierrokselle osallistujalla on Museokortti (sisältää matkat ja opastukset). Kulttuurikierroksen aikana kahvit ja lounaat ovat omakustanteisia. Kulttuurikierroksen osallistujia ei ole vakuutettu kesäyliopiston puolesta. MAINITSE ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ JOS SINULLA ON MUSEOKORTTI.

01.09.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 1.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko maksun.