Flippauksen abc – ota Flipped Classroom haltuun!

01.10.2019 11:30 - 15:30

Tiistai 1.10.2019, klo 11.30–15.30

Mikkelin kesäyliopisto, Lönnrotinkatu 5, 50100 Mikkeli

Flippaaminen osaksi omaa opetusta! Käännetään perinteistä opetustapaa päälaelleen ja aktivoidaan oppija tutustumaan uuteen asiaan ensin itsenäisesti mm. hyödyntämällä teknologiaa ja Internettiä. Tuhti paketti flippauksen perusteista, menetelmästä ja arvioinnista!

Koulutus sopii kaikille perusopetuksen (alakoulu/ yläkoulu) ja toisen asteen opettajille sekä kaikille flippaamisesta kiinnostuneille!

Flipped Classroom on opetuksen strateginen menetelmä, jossa teknologian ja Internetin avulla oppija tutustuu ensin itsenäisesti käsiteltävään asiaan. Näin itse oppitunneilla jää enemmän aikaa opettajan ja ryhmän väliselle vuorovaikutukselle ja kontaktiopetukselle.

Tässä koulutuksessa perehdytään flippauksen perusteisiin, hiotaan yksityiskohtia, keskustellaan, vertaillaan ja vertaisopitaan!

Huom! Mieti jo etukäteen flippauksen soveltamista omaan opetukseesi (opetuksessasi tulossa oleva tietty oppisisältö, kurssi tai jakso, johon flippaaminen menetelmänä soveltuu).

Tutustu ennakkoon itseopiskelumateriaaliin osoitteessa www.uef.fi/flippaus.

Yliopistonlehtori (UEF) ja Professor of Practise (TUNI) Markku Saarelainen.
 

FT Markku Saarelainen on käänteisen opetuksen sanansaattaja, flippaamisen lähettiläs. Saarelainen toimii yliopistonlehtorina
Itä-Suomen yliopistossa ja samalla myös flippauksen kehittäjänä Tampereen yliopistossa opetuksen strategisen kehittämisen työelämäprofessorina.                         

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutussuunnittelija Tiina Roikonen, p. 044 710 4240 tai tiina.roikonen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

115 €.

22.09.2019 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 19.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.