Ajankohtaista

Suuterveyden ja ruoan merkitys diabeteksen hoidossa 7.12.

01.11.2017

Suusairaudet
• Parodontiitti ja sen riskitekijät
• Parodontiitin ehkäisy
Yleisterveys ja suusairaudet
Diabeetikko ja suunterveys
Terveellisen ravitsemuksen suositukset: perusta diabeetikon ruokailulle
• Keskeiset asiat tyypin 1 ja tyypin 2 diabeetikon ruokailussa
Ruokavalion yksilöllinen soveltaminen ja kompromissit:
• Ikääntyvä diabeetikko
• Diabetes ja muut sairaudet
Käytännön ruokailusta:
• Elintarvikevalinnoista
• Ateriaesimerkkejä

Kouluttajina suunterveyden ylilääkäri, EHL, LL Tanja Ketola-Kinnula, Terveystalo ja ravitsemusterapeutti Katja Sassi-Pyykkö, Diabetesliitto. .
Hinta 195 € sisältää opetuksen ja monistemateriaalin.

ILMOITTAUTUMISET 23.11. MENNESSÄ!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset TÄSTÄ!


Mitä kesäyliopisto on?